S rozšiřováním jména Don Miguel´s se také rozšiřovala restaurace a své místo konečně získala také jihoamerická kuchyně, kterou zde dnes můžete vychutnat díky osvědčeným recepturám získaných z Mexika, Argentiny, Chile, ale i několik jídel španělského původu. Kuchyně patří od svého založení jedinému šéfkuchaři, který se snahou uspokojit kohokoliv z vás, připravuje některé evropské mexické pokrmy, které sice mají mexický charakter a jež se připravují podle mexických kulinářských zásad, ale jsou přizpůsobené evropskému stylu. Skutečností zůstává, že se ze základních surovin jako je kukuřice, rajčata, fazole nebo chilli papričky, které přejali přistěhovalci od indiánů, vyvinula pestrobarevná, rozmanitá a zcela jedinečná kuchyně.Naší specialitou je příprava různých druhů steaku a zeleniny na lávovém grilu. Při přípravě pokrmů zachováváme původní receptury a grilujeme z těch nejkvalitnější surovin což zajišťuje vrcholný požitek z chutě a vůně na jazýčku každého opravdového gurmána.